Условия за ползване

І. Общи разпоредби

Осъществявайки достъп до уеб сайта на Логомагика, Вие трябва да приемете условията, изложени по-долу. В противен случай нямате право да използвате тези страници.


ІІ. Авторски права

Всички текстове и друга информация, публикувани в сайта http://logomagika.com/ , са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

Сайтът на ЛогоМагика е предназначен изключително за лична некомерсиална употреба. Използването и цитирането на информация от  сайта http://logomagika.com/ е разрешено в случай, че ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него.


ІІІ. Ограничаване на отговорността

Текстовете на сайта http://logomagika.com/ са само информативни, не заместват работата с квалифициран логопед и нямат характер на консултативна или терапевтична дейност.

Достъпът до информацията публикувана на сайта е безплатен, а връзките с други сайтове се предоставят за улеснение. Линковете към други интернет страници представляват само препоръка и потенциален източник на допълнителна информация. ЛогоМагика не носи отговорност и не влияе върху съдържанието или поддържането на тези външни страници.